Hoe lang moet een noodverlichtingslogboek worden bewaard?

Bewaren van noodverlichtingslogboeken: essentieel voor veilige werkomstandigheden

Het bijhouden van noodverlichtingslogboeken is een cruciale factor binnen de industrie voor het garanderen van veilige werkomstandigheden. Hoewel er geen wettelijke bewaartermijn is vastgesteld, is het aanbevolen om noodverlichtingslogboeken voor minstens vijf jaar te bewaren, in overeenstemming met de AVG-aanbeveling voor zorglogboekbewaring. Bij NoodverlichtingXL, streven wij ernaar om niet alleen de beste in EU gecertificeerde noodverlichting producten te leveren, maar ook om u te voorzien van de meest recente informatie en aanbevelingen om u te helpen aan deze bewaartermijn te voldoen.

Wat is een noodverlichtingslogboek?

Een noodverlichtingslogboek is een document waarin belangrijke informatie over de noodverlichtingsinstallatie wordt vastgelegd. Dit bevat de opleveringsdatum van de installatie, goedkeuring van de brandweer (indien van toepassing) en up-to-date plattegronden van het gebouw met inbegrip van de noodverlichtingsinstallatie. Deze documentatie is essentieel voor het voldoen aan de eisen van de Arbowet en voor het bewaken van de operationele efficiëntie van uw noodverlichtingssystemen.

Noodverlichtingslogboeken: een stap voorwaarts in veiligheid met NoodverlichtingXL

Of u nu kiest voor onze led noodverlichting, onze opbouw noodverlichting, of onze inbouw noodverlichting producten, de methode voor het bijhouden van uw noodverlichtingslogboeken blijft dezelfde.

Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid

In het kader van onze voortdurende toewijding aan productkwaliteit en klantveiligheid, biedt NoodverlichtingXL uitsluitend producten die voldoen aan de strengste EU-normen. Bezoek onze garantie pagina voor meer informatie over de kwaliteitsnormen die wij handhaven.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste noodverlichting?

Neem contact met ons op via onze contact pagina. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste noodverlichtingproducten voor uw specifieke behoeften.

NoodverlichtingXL: uw betrouwbare partner in industriële veiligheid

Wanneer u kiest voor NoodverlichtingXL, kiest u voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan vluchtroute aanduiding en vluchtrouteverlichting en neem de eerste stap naar een veiligere werkomgeving vandaag nog.