fbpx

Garantie

  Garantie

Garantietermijn

Tenzij anders vermeld geven wij 2 jaar garantie op alle producten in onze webwinkel.

Garantieprocedure

Het is vervelend als een artikel niet of niet naar behoren functioneert. Volg altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking en raadpleeg ook de handleiding van uw LED verlichting voor eventuele probleemoplossingen. Als er een artikel direct na ontvangst niet goed functioneert, dient u dit aan ons zo snel mogelijk kenbaar te maken. Neem in dit geval contact met ons op voor een probleemoplossing. Mocht het artikel toch defect blijken, zullen wij altijd een oplossing voorstellen. Volg de volgende stappen als u een artikel naar ons wilt versturen voor garantie:

  • Stuur het defecte artikel, en stuur ons een email naar info@noodverlichtingxl.nl dat u dit heeft gedaan.
  • Verpak het garantie artikel deugdelijk als u het verstuurt.
  • In de garantiezending dienen adresgegevens en telefoonnummer, alsmede de omschrijving van het probleem duidelijk in de email te staan. Voeg ook een kopie van het aankoopbewijs toe.
  • De consument draagt het risico voor de retourzending, wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder.
  • Kijk voor de exacte situaties waarin garantie geldt en uitsluitingen hierop, onder artikel Garantie van onze Algemene Voorwaarden.

De ondernemer staat er voor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de bestelling bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

Terug naar de klantenservice pagina