Hoe lang moet noodverlichting blijven branden?

Noodverlichting van NoodverlichtingXL: Veiligheid op de eerste plaats

Wanneer alle verlichting uitvalt, komt noodverlichting in beeld. Dit cruciale systeem zorgt ervoor dat iedereen veilig het gebouw kan verlaten, zelfs in de meest hectische omstandigheden. Bij NoodverlichtingXL streven we ernaar om alleen de beste en meest betrouwbare noodverlichtingsapparatuur te leveren die voldoet aan alle Europese normen en voorschriften.

Hoe lang moet noodverlichting blijven branden?

Noodverlichting moet binnen enkele seconden aangaan en minimaal één uur blijven branden om geschikt te zijn voor gebruik in noodgevallen. Of u nu op zoek bent naar Led-noodverlichting, Inbouw noodverlichting of Opbouw noodverlichting, bij ons kunt u er zeker van zijn dat onze producten voldoen aan deze standaard.

Waaraan voldoet onze noodverlichting?

Al onze noodverlichtingsapparatuur is EU-gecertificeerd en voldoet aan de voorschriften van de NEN-EN 1838 norm. Dit betekent dat onze noodverlichting binnen 15 seconden zal inschakelen wanneer de normale verlichting uitvalt en minimaal 60 minuten zal blijven branden. Wij leveren producten die niet alleen de veiligheid verzekeren tijdens stroomuitval maar ook zorgen voor een heldere vluchtroute-aanduiding om snelle en veilige evacuatie mogelijk te maken.

Kwaliteitsgarantie van NoodverlichtingXL

Wanneer u kiest voor de noodverlichtingsapparatuur van NoodverlichtingXL, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij staan achter de robuustheid, de duurzaamheid en de prestaties van onze producten die wij ondersteunen met een uitgebreide garantie.

Contact NoodverlichtingXL

Voor aanvullende informatie of hulp bij het kiezen van de juiste noodverlichting voor uw behoefte, kunt u ons contactformulier invullen. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ontvang snel uw noodverlichting

Om ervoor te zorgen dat uw pand zo snel mogelijk veilig is, streven wij ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Kijk voor meer informatie over verzending en bestelling op onze pagina: Verzenden en Bestellen .

Het belang van goede noodverlichting kan niet genoeg benadrukt worden. Bij NoodverlichtingXL begrijpen we dit volledig en werken we elke dag hard om u de beste producten en de beste service te bieden.