Welke pictogrammen worden gebruikt om een nooduitgang aan te geven

Officiële Noodverlichting en Pictogrammen voor Nooduitgangen

Bij NoodverlichtingXL begrijpen we het belang van veiligheid in gebouwen. Daarom bieden we een breed scala aan LED-noodverlichting en specifieke pictogrammen voor nooduitgangen. Deze pictogrammen zijn cruciaal voor het snel en efficiënt evacueren van mensen in noodsituaties en voldoen aan de strenge NEN-EN-ISO 7010-norm.

Pictogrammen voor Nooduitgang: De Betekenis

Om de weg naar de nooduitgang duidelijk te markeren, worden gespecialiseerde pictogrammen gebruikt. Hieronder vindt u enkele van de meest voorkomende iconen die u in ons assortiment vindt:

  • Groene pijl naar rechts: Dit wijst op een nooduitgang aan de rechterkant.
  • Groene pijl naar links: Dit wijst op een nooduitgang aan de linkerkant.
  • Groene pijl naar boven: Dit laat zien dat de nooduitgang zich boven bevindt.
  • Groene pijl naar beneden: Dit wijst erop dat de nooduitgang lager is.

Het is van essentieel belang dat nooduitgangspictogrammen voldoen aan de huidige normen en voorschriften, zoals de NEN-EN-ISO 7010, om uniformiteit en begrijpelijkheid te garanderen. Alle nooduitgangspictogrammen die u bij ons vindt, voldoen aan deze norm.

Noodverlichting en Pictogram Locaties

Het is niet alleen belangrijk om de juiste pictogrammen te hebben, maar ook om ze op de juiste plekken te plaatsen. Of ze nu gebruikt worden voor vluchtrouteverlichting, of om de anti-paniekverlichting aan te duiden, ze moeten altijd duidelijk zichtbaar en begrijpelijk zijn.

Inbouw en Opbouw Noodverlichting

Bij NoodverlichtingXL hebben we zowel inbouw als opbouw noodverlichting opties die passen bij de unieke behoeften van verschillende gebouwen en structuren. Onze producten zijn gemaakt om zowel functioneel als discreet te zijn.

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste product?

Weet u niet zeker welke producten het beste passen bij uw behoeften? Neem gerust contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het navigeren door onze productopties om u de perfecte oplossing voor uw behoeften te bieden.

Officiële Noodverlichting met garantie

Bij NoodverlichtingXL begrijpen wij dat kwaliteit en betrouwbaarheid topprioriteiten zijn. Daarom zijn al onze producten gegarandeerd voor kwaliteit. Bestel vandaag nog uw ideale vluchtroute aanduiding en gerelateerde producten bij NoodverlichtingXL.