Welke pictogrammen moeten worden gebruikt?

Welke noodverlichting pictogrammen moeten er worden gebruikt?

Als jouw bestemming voor Officiële Noodverlichting, wil NoodverlichtingXL er zeker van zijn dat je begrijpt welke pictogrammen moeten worden gebruikt in noodverlichtingsoplossingen. Van de routeaanduiding tot de uitgangsaanduiding, wij vertellen je wat je moet weten over deze cruciale aspecten van veilige gebouwverlichting.

Officiële Noodverlichting: Het Belang van Pictogrammen

Pictogrammen spelen een cruciale rol in vluchtroute aanduiding en anti-paniekverlichting, ze brengen essentiële informatie over aan personen tijdens noodsituaties.

Pictogram voor Vluchtroute

Een vluchtroutepictogram leidt personen naar de dichtstbijzijnde nooduitgang. Dit soort pictogrammen worden strategisch geplaatst op muren, deuren of vloeren. Bekijk onze selectie van vluchtrouteverlichting om de juiste opties voor jouw gebouw te vinden.

Pictogram voor Nooduitgang

Nooduitgang pictogrammen zijn een ander cruciaal element in noodverlichtingsoplossingen. Ze markeren de locatie van de nooduitgang en worden doorgaans boven of naast de deur van de nooduitgang geplaatst. Zoek naar Opbouw Noodverlichting voor optimale zichtbaarheid van deze pictogrammen.

Pictogram voor Trap naar Beneden

Om ervoor te zorgen dat mensen snel een onderliggende verdieping kunnen bereiken, wordt doorgaans een 'trap naar beneden' pictogram gebruikt. Deze vind je in onze LED Inbouw Noodverlichting categorie.

Pictogram voor Man en Pijl

Dit pictogram duidt de richting aan waarin men moet gaan om een veilige zone te bereiken. Het is te vinden op muren, deuren of vloeren en is essentieel voor een soepele evacuatie. Deze pictogrammen zijn opgenomen in veel van onze LED Noodverlichting producten.

Garantie en Veiligheidsnormen

Bij NoodverlichtingXL garanderen we dat al onze producten voldoen aan de NEN-EN-ISO-7010-norm. Bekijk onze garantie pagina voor meer informatie. Als je hulp nodig hebt bij het selecteren van de juiste verlichting of nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.