Wat zijn de kosten van een periodieke inspectie van noodverlichting?

Kosten van een Periodieke Inspectie van Noodverlichting

De noodzaak en veiligheid van een goed onderhouden noodverlichting is van vitaal belang, zeker bij een calamiteit. Bij NoodverlichtingXL begrijpen we dit en ondersteunen we u met kwaliteitsproducten.

Wat zijn de Kosten van Inspectie voor Noodverlichting?

De kosten van periodieke inspectie voor noodverlichting variëren doorgaans tussen de €15 en €25 voor het controleren van 2 tot 10 onderdelen, inclusief btw.

Belang van Inspectie van uw Noodverlichting

Noodverlichting inspectie is een jaarlijkse verplichting die ervoor zorgt dat de LED Noodverlichting correct functioneert in geval van nood.

Het belang van periodiek onderhoud

Om te garanderen dat uw noodverlichting te allen tijde naar behoren functioneert, is regelmatig onderhoud essentieel. Onderdelen kunnen in de loop van de tijd slijten of beschadigen. Ze kunnen tevens beschadigd raken door omstandigheden in de omgeving, waarbij een tijdige vervanging vitaal is.

Voordelen van een Onderhoudscontract

Om continuïteit in het onderhoud van uw noodverlichtingssysteem te waarborgen, adviseren wij om een onderhoudscontract af te sluiten bij een gecertificeerde installateur.

Officiële EU-gecertificeerde Noodverlichting van NoodverlichtingXL

Bij NoodverlichtingXL bieden wij uitsluitend noodverlichtingsproducten van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan alle EU-certificeringseisen. Of u nu op zoek bent naar Anti-paniekverlichting, Vluchtrouteverlichting, of LED inbouw noodverlichting, wij hebben het allemaal. Bekijk onze verscheidenheid aan producten en maak uw selectie.

Klantenservice en Garantie

Wij bieden een uitstekende garantie op onze producten. Mocht u vragen hebben, onze klantenservice staat altijd voor u klaar!