Wat is noodverlichting?

Wat is Noodverlichting?

Noodverlichting is een essentiële veiligheidsvoorziening die automatisch wordt geactiveerd bij een stroomuitval. Ongeacht de oorzaak van de stroomuitval, noodverlichting zorgt ervoor dat mensen een gebouw veilig kunnen verlaten. Bij NoodverlichtingXL, leveren wij uitsluitend Officiële Noodverlichting die voldoet aan de EU-conformiteit om het gebruik van vluchtwegen en nooduitgangen te vergemakkelijken.

Belang van Noodverlichting

Het is van cruciaal belang om noodverlichting te installeren in verblijfsruimten met een grote mensenmassa zoals kantoorpanden, studentenhuizen en ziekenhuizen. Verschillende soorten noodverlichting dienen voor verschillende doeleinden zoals vluchtwegaanduiding, anti-paniekverlichting en verlichting voor werkplekken met verhoogd risico. Bij NoodverlichtingXL, hebben we een breed bereik van deze producten om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Officiële Noodverlichting Producten

Bij NoodverlichtingXL, bieden we uitsluitend Officiële Noodverlichting producten dat voldoen aan de EU-normen. Onze producten zijn ontworpen en gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan NEN-EN 1838, NEN 6088 en NEN 1010. Van opbouw noodverlichting tot led-inbouw noodverlichting, we hebben een assortiment van producten die ervoor zorgen dat uw noodverlichting kan presteren wanneer nodig.

Onderhoud van Noodverlichting

Ondanks dat we geen periodieke inspecties aanbieden, is het onderhoud van de noodverlichting van groot belang. Alle noodverlichtingsarmaturen bij NoodverlichtingXL zijn voorzien van 'Autotest'. Deze functie houdt de kwaliteit van de batterij, de elektronica en de lichtbron automatisch bij, maar vervanging of aanpassingen kunnen nodig zijn. Voor meer informatie over hoe u uw noodverlichting kunt onderhouden, neem gerust contact met ons op.

Gemakkelijk Online Bestellen

U kunt onze Officiële Noodverlichting producten moeiteloos online bestellen via onze website. Zodra uw bestelling is geplaatst, worden onze producten veilig naar uw locatie verzonden. Voor meer informatie over onze levering en bestelproces, bezoek onze Verzenden en Bestellen pagina.