Wat is de functie van noodverlichting?

Begrip van de functie van Officiële Noodverlichting

Noodverlichting is essentieel om mensen bij stroomuitval veilig een gebouw te laten verlaten. Het is een noodzakelijke voorziening en zal automatisch inschakelen bij het uitvallen van alle elektriciteit. Bij NoodverlichtingXL begrijpen we het belang van kwalitatieve noodverlichting en leveren we alleen de Officiële EU gecertificeerde producten.

Soorten Noodverlichting en toepassing ervan

We bieden verschillende soorten noodverlichting aan binnen onze Officiële Noodverlichting assortiment om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende ruimtes. Onder andere:

Voorschriften omtrent Officiële Noodverlichting

De standaarden voor het installeren en onderhouden van noodverlichting zijn vastgelegd in verschillende normen zoals NEN-EN 1838, NEN 6088 en NEN 1010. Hierbij wordt verplicht dat noodverlichting aanwezig is in alle ruimtes waar doorgaans veel mensen aanwezig zijn, zoals kantoorpanden, studentenhuizen en ziekenhuizen.

Makkelijke installatie van onze producten

Bij NoodverlichtingXL streven we ernaar om het proces van het installeren van noodverlichting zo eenvoudig mogelijk te maken. Bekijk onze LED lampen advies pagina voor meer informatie.

Garantie en verzending van NoodverlichtingXL

NoodverlichtingXL levert alleen de Officiële EU gecertificeerde noodverlichting producten. Ons garantiebeleid verzekert u van de kwaliteit van onze producten. We bieden geoptimaliseerde verzending en bestellen om ervoor te zorgen dat uw Officiële Noodverlichting product snel en direct tot uw deur wordt geleverd.

Contact opnemen met NoodverlichtingXL

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten of services, dan kunt u ons bereiken via onze contactpagina.