Hoe lang duurt het opladen van de accu van vluchtwegverlichting

Opladen van de accu van vluchtwegverlichting

Bij NoodverlichtingXL beseffen we dat een deel van effectieve en wettelijke vluchtrouteverlichting de kracht en het uithoudingsvermogen van de accu omvat. De tijd die nodig is om een accu op te laden varieert, doorgaans duurt het enkele uren. Het type accu en de oplaadmethode zijn hierin belangrijke factoren.

Officiële Noodverlichting en Oplaadtijden

Als leveranciers van Officiële Noodverlichting, is het ons doel om betrouwbare productinformatie te verstrekken. Bij sommige fabrikanten kan het opladen van de accu enkele uren in beslag nemen. Het is belangrijk om de richtlijnen van de fabrikant te volgen met betrekking tot het opladen van de accu. Voordelen van onze LED-noodverlichting omvatten een langere levensduur van de batterij. Dankzij nieuwe accutechnologieën kan de accu van de vluchtrouteverlichting tot wel 8 jaar meegaan, na een gebruiksduur van ongeveer 4 jaar wordt preventieve vervanging echter aangeraden.

NoodverlichtingXL: Uw partner voor Noodverlichting

NoodverlichtingXL is uw betrouwbare partner voor een breed scala aan verlichtingsproducten, inclusief anti-paniekverlichting, opbouw-noodverlichting en vluchtroute-aanduiding. We leveren alleen officiële EU-gecertificeerde noodverlichtingsproducten en bieden uitmuntende garantie voorwaarden. Voor aanvullende informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.