Hoe kan ik controleren of mijn noodverlichting werkt?

Controleer uw Noodverlichting met NoodverlichtingXL

NoodverlichtingXL, uw betrouwbare partner, biedt een breed scala aan EU-gecertificeerde noodverlichtingsproducten. Wij nemen uw veiligheid ernstig en zijn ons bewust van het belang van perfect werkende noodverlichting in noodsituaties.

Hoe weet u dat uw Noodverlichting Correct Werkt?

Zelfs de hoogste kwaliteit noodverlichting vergt regelmatige controles om ervoor te zorgen dat deze naar behoren functioneert. Hier zijn de stappen die u kunt volgen om te controleren of uw noodverlichting correct werkt:

Inventariseer de Noodverlichting

Zorg ervoor dat u weet waar al uw noodverlichting zich in uw pand bevindt.

Voer Een Autonomietest Uit

Test hoe lang uw noodverlichting blijft branden in het geval de stroom uitvalt. U kunt dit doen door de spanning op L1 te onderbreken of door de testknop ingedrukt te houden.

Controleer de Lichtbron

Zorg ervoor dat de led lampen van uw noodverlichting correct werken. Een defecte lichtbron kan de effectiviteit van de noodverlichting verminderen.

Visuele Inspectie

Controleer op tekenen van schade, vuil of veroudering. Al deze factoren kunnen invloed hebben op de prestaties van uw noodverlichting.

Controleer de Locatie

Kijk of de units op de juiste locatie zijn geplaatst, op de juiste hoogte en goed zichtbaar zoals vereist door veiligheidsvoorschriften.

Keuze om Noodverlichting te Koop bij NoodverlichtingXL

Als uw noodverlichting tekenen van defecten vertoont of aan vervanging toe is, biedt NoodverlichtingXL een scala aan noodverlichtingsproducten, waaronder anti-paniekverlichting, hangende noodverlichting en inbouw noodverlichting.

Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, EU-gecertificeerd en verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. Bovendien bieden wij ook uitgebreide garantievoorwaarden en snelle verzendmogelijkheden. Bekijk onze verzenden en bestelpagina voor meer informatie. Voor vragen of advies over noodverlichting, neem gerust contact met ons op.