Wordt er onderscheid gemaakt tussen oudere en nieuwere noodverlichtingsinstallaties of oudere en nie

Officiële Noodverlichting voor Alle Gebouwen

Ongeacht de leeftijd van uw gebouw ontbreekt het nooit aan noodverlichting. Bij NoodverlichtingXL, hebben we een uitgebreide selectie van officiële EU-gecertificeerde noodverlichting die geschikt is voor zowel oude als nieuwe gebouwen. Alle LED noodverlichtingen voldoen aan paragraaf 6 van de wettelijke regelgeving omtrent noodverlichting voor gebouwen.

Product Variëteiten bij NoodverlichtingXL

We verkopen verschillende typen noodverlichting, waaronder Opbouw noodverlichting en LED Inbouw noodverlichting. Ze zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en duurzaamheid, met de garantie van jarenlange prestaties.

Vluchtroute Aanduiding

In overeenstemming met wettelijke vereisten zijn ons assortiment producten voor vluchtroute aanduiding cruciaal voor de veiligheid in elk gebouw. Ze zorgen voor optimale zichtbaarheid en navigatie tijdens noodgevallen, ongeacht de leeftijd of stijl van uw gebouw.

Nieuwe en Oude Noodverlichtingsinstallaties

Het feit dat de leeftijd van de noodverlichtingsinstallatie geen onderscheid maakt in de eisen van de wet- en regelgeving, betekent dat de installatie in zowel oude als nieuwe gebouwen conform deze normen dient te zijn. Onze producten zijn zo ontworpen dat ze voldoen aan zowel de oude (NEN 3011) als nieuwe (NEN-EN-ISO 7010) normen.

Toebehoren

We bieden ook een groot assortiment LED noodverlichting toebehoren die u kunt gebruiken voor het installeren en onderhouden van uw noodverlichtingssystemen.

NoodverlichtingXL Contact en verzending

Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies over de meest geschikte noodverlichting voor uw gebouw? Neem contact met ons op en ons deskundig team staat klaar om u te helpen. We bieden ook gemakkelijke en snelle verzending , waarbij u uw producten op tijd en wonder boorbeeld elke locatie ontvangt.