Wat zijn de meest voorkomende noodverlichting pictogrammen en waar worden ze voor gebruikt

Officiële Noodverlichting Pictogrammen van NoodverlichtingXL

Duisternis en verwarring zouden het laatste zijn wat je tegen wil komen tijdens een noodgeval. Met de officiële noodverlichting pictogrammen van NoodverlichtingXL, zorgen we ervoor dat iedereen weet waar veiligheid te vinden is. Deze pictogrammen maken vluchtroutes duidelijk zichtbaar en verlicht, en wijzen de weg naar de dichtstbijzijnde nooduitgang.

Veelvoorkomende Noodverlichting Pictogrammen

Noodverlichting pictogrammen zijn niet zomaar tekens. Ze zijn ontworpen volgens de NEN-EN-ISO-7010-norm, waardoor ze universeel herkenbaar zijn. De meest voorkomende noodverlichting pictogrammen die we in ons assortiment hebben zijn:

  • Vluchtroute
  • Nooduitgang
  • Trap naar beneden
  • Man en pijl

Pictogram voor Vluchtroute en Nooduitgang

De pictogrammen voor vluchtroute en nooduitgang wijzen de weg naar veiligheid. Ze worden meestal bevestigd op muren, deuren of vloeren om de richting naar de dichtstbijzijnde en veiligste uitgang te vergemakkelijken. Met onze vluchtroute verlichting kunt u er zeker van zijn dat deze pictogrammen duidelijk zichtbaar zijn, zelfs in het donker.

Pictogram voor Trap naar Beneden en Man met Pijl

Het pictogram voor de trap naar beneden en de man met pijl zijn cruciaal voor het navigeren tijdens noodsituaties. Ze geven de juiste richting aan en helpen mensen om een veilige plek te bereiken zonder verwarring.

Officiële Noodverlichting van NoodverlichtingXL

Wij bij NoodverlichtingXL bieden uitsluitend de officiële EU gecertificeerde noodverlichting producten aan. Voor meer informatie over onze producten of voor hulp bij het bestellen, bezoekt u onze contactpagina. Onze garantie en verzendingsinformatie is te vinden op onze garantiepagina en pagina voor verzenden en bestellen.