Wat is het verschil tussen permanente en niet-permanente noodverlichting?

De keuze tussen permanente en niet-permanente noodverlichting kan een ingewikkelde beslissing zijn en het is belangrijk om te begrijpen hoe ze verschillen voordat u een aankoop doet. NoodverlichtingXL biedt een breed scala aan beide soorten noodverlichting en u kunt zeker de juiste keuze voor uw situatie vinden.

Verschil tussen permanente en niet-permanente noodverlichting

Permanente en niet-permanente noodverlichting, zijn allebei in overeenstemming met de regelgeving omtrent nooidverlichting. Ze spelen een cruciale rol bij het garanderen van de veiligheid bij spanningsuitval of andere noodsituaties maar er zijn enkele belangrijke verschillen.

Permanente noodverlichting

Permanente noodverlichting, ook bekend als Maintained noodverlichting, blijft continu branden. Deze verlichting werkt zowel bij normale omstandigheden als tijdens een stroomuitval. Het wordt voornamelijk gebruikt op plaatsen waar normale verlichting en noodverlichting gecombineerd moeten worden om paniek te voorkomen en vluchtmogelijkheden duidelijk te tonen in geval van nood. Bekijk hier het aanbod.

Niet-Permanente noodverlichting

Niet-permanente noodverlichting, ook bekend als Non-Maintained noodverlichting, gaat alleen branden in geval van spanningsuitval. Dit type verlichting is ideaal voor gebieden die alleen noodverlichting nodig hebben en alleen in geval van een calamiteit. Het is een kosteneffectieve keuze en onze diverse LED noodverlichtingsarmaturen zorgen voor een lange levensduur.

Officiële noodverlichting van NoodverlichtingXL

Het maakt niet uit of u kiest voor permanent of niet-permanent, bij NoodverlichtingXL vindt u altijd de hoogste kwaliteit noodverlichting. Wij zijn trots om alleen Officiële EU gecertificeerde noodverlichting producten te verkopen. U kunt er zeker van zijn dat onze producten voldoen aan alle veiligheidseisen en normen, zoals de NEN-EN 1838.

Contact en Advies

Heeft u nog vragen, opmerkingen of heeft u advies nodig over welk type noodverlichting u nodig heeft? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundig team staat klaar om u te helpen met al uw vragen over vluchtroute-aanduiding, anti-paniekverlichting en nog veel meer. Wij zorgen ervoor dat u de optimale noodverlichting voor uw situatie vindt.