Wat is een noodverlichtingslogboek?

Begrijp het belang van een noodverlichtingslogboek

Als het gaat om de veiligheid in je pand, is noodverlichting onmisbaar. NoodverlichtingXL biedt kwalitatief hoogwaardige, EU-gecertificeerde LED noodverlichting die voldoet aan alle wettelijke eisen en je helpt om het gebouw op een veilige manier te evacueren indien nodig. Samen met de noodverlichting komt het noodverlichtingslogboek, dat zorg draagt voor het bijhouden van de status van je noodverlichtingsinstallatie.

Wat is een noodverlichtingslogboek?

Een noodverlichtingslogboek is een cruciaal document waarin de status en het onderhoud van de noodverlichtingsinstallatie wordt bijgehouden. Het geeft inzicht in welke noodverlichting in een pand hangt, zoals anti-paniekverlichting en hangende noodverlichting, en wanneer er onderhoud aan deze verlichting is gepleegd.

Waarom is een noodverlichtingslogboek belangrijk?

Het bijhouden van een noodverlichtingslogboek is een wettelijke verplichting. Het toont aan dat er aan de zorgplicht wordt voldaan en vormt het bewijs dat de noodverlichtingsinstallatie conform de wetgeving is aangelegd en onderhouden. Kortom, het is een essentieel onderdeel van de veiligheidsvoorschriften in je pand.

ISSO Publicatie 79 en noodverlichtingslogboek

De ISSO-publicatie 79 fungeert als richtlijn voor het onderhoud en de inspectie van de noodverlichting. Het zorgt ervoor dat je aan de wettelijke eisen voldoet. Voor gerelateerde producten en toebehoren kun je terecht bij onze LED noodverlichting toebehoren.

Topkwaliteit noodverlichtingsproducten van NoodverlichtingXL

Om ervoor te zorgen dat je altijd aan de wettelijke eisen voldoet en je pand veilig is, biedt NoodverlichtingXL een breed scala aan noodverlichtingsproducten, waaronder inbouw noodverlichting en opbouw noodverlichting. Niet alleen dat, je kunt ook rekenen op onze uitstekende garantie en klantenservice. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor hulp en advisering.

Vraag hulp aan onze LED-lamp specialisten

Heb je vragen over welke noodverlichting je het beste kunt kiezen of wil je graag advies over je situatie? Ons team van LED-lamp experts staat altijd voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies.

Bestel vandaag nog je noodverlichting bij NoodverlichtingXL en voldoe zonder moeite aan de eisen van een noodverlichtingslogboek.