Wat is een noodverlichtingsbatterij?

Wat is een noodverlichtingsbatterij en waarom is deze essentieel?

Een noodverlichtingsbatterij is een cruciaal component van iedere noodverlichting en is ontworpen om stroom te leveren in geval van stroomuitval. Dit zorgt dat de noodverlichting automatisch wordt ingeschakeld, een essentiële factor voor de veiligheid in elk gebouw bij noodsituaties. Bij NoodverlichtingXL zijn we trots op het aanbieden van alleen Officiële EU gecertificeerde noodverlichtingsproducten.

Soorten noodverlichting op batterij

Bij NoodverlichtingXL bieden we verschillende soorten noodverlichting aan, waaronder opbouw noodverlichting en inbouw noodverlichting, die beide functioneren met een noodverlichtingsbatterij.

Decentrale noodverlichting

Decentrale noodverlichting is een type noodverlichting waarbij de batterij voor de noodvoeding direct in de armatuur is geplaatst. Dit maakt de installatie eenvoudiger en zorgt voor een betrouwbare energiebron bij stroomuitval.

Voordelen van een noodverlichtingsbatterij

Een noodverlichtingsbatterij is essentieel voor de veiligheid in gebouwen. Het zorgt dat mensen bij een stroomuitval veilig het pand kunnen verlaten. Daarnaast is noodverlichting op batterij over het algemeen goedkoper en minder kwetsbaar dan noodverlichting met een accu.

Noodverlichting productopties en accessoires

Bekijk onze uitgebreide selectie van noodverlichting opties, van vluchtrouteverlichting tot anti-paniekverlichting, allemaal voorzien van hoogwaardige noodverlichtingsbatterijen. We bieden ook diverse LED noodverlichting toebehoren, zoals batterijen en laders, ter aanvulling op uw bestaande noodverlichting.

De beste noodverlichting bij NoodverlichtingXL

Bij NoodverlichtingXL werken we continu aan het leveren van de beste noodverlichting oplossingen voor onze klanten. Voor vragen of hulp met bestellen kunt u contact opnemen via onze contactpagina. Onze klantenservice staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze

.