Hoe werkt noodverlichting?

Bij NoodverlichtingXL begrijpen we het belang van een betrouwbare en effectieve noodverlichting. Hierbij bieden wij u een diepgaande kijk op hoe onze noodverlichting werkt.

ACCU OF NOODSTROOMVOEDING

Alle noodverlichting van NoodverlichtingXL is aangesloten op het lichtnet en een reserve bron zoals een batterij, accu of noodstroomvoeding. Wanneer de stroom uitvalt, neemt deze reservevoeding de taak over, waardoor de noodverlichting blijft branden en de veiligheid blijft garanderen.

AUTOTEST FUNCTIE

Elke noodverlichting bij NoodverlichtingXL is uitgerust met een 'Autotest' functie. Deze functie voert diverse automatische periodieke tests uit om de conditie van de noodverlichting te controleren, zodat u altijd zeker bent van hun functionaliteit in geval van nood.

Soorten noodverlichting bij NoodverlichtingXL

Bij NoodverlichtingXL bieden we verschillende soorten noodverlichting aan, waaronder inbouw-noodverlichting en opbouw-noodverlichting. Voor het begeleiden van mensen tijdens een noodsituatie, hebben we vluchtroute aanduiding en antipaniekverlichting.

BETROUWBAARHEID EN GARANTIE

Bij NoodverlichtingXL bieden we alleen Officiële EU gecertificeerde noodverlichting producten aan. Deze voldoen aan alle Europese normen en richtlijnen, waardoor wij elke keer weer een betrouwbaar product kunnen garanderen. Mocht er een probleem zijn met uw aankoop, dan staan we altijd voor u klaar met onze garantieservice.

Als u vragen heeft, of extra advies en/of informatie nodig heeft over de werking van noodverlichting, neem dan gerust contact met ons op.