Zijn er specifieke afmetingen voor vluchtwegaanduidingen

Officiële Noodverlichting: Afmetingen Vluchtwegaanduidingen

Als het op veiligheid aankomt, is het belangrijk dat onze vluchtroute-aanduidingen aan de hoogste normen voldoen. Ze moeten duidelijk zichtbaar en gemakkelijk te begrijpen zijn, vooral in noodsituaties. Daarom moeten onze vluchtwegaanduidingen voldoen aan de strikte NEN-EN-ISO 7010-norm.

Deze norm stelt dat voor optimale zichtbaarheid, de afmetingen van vluchtwegaanduiding minimaal 150 mm x 400 mm moeten zijn. Voor grotere ruimten, zoals magazijnen of grote kantoorruimten, kunnen de afmetingen worden vergroot tot 200 mm x 400 mm of zelfs tot 300 mm x 600 mm.

Hier bij NoodverlichtingXL zijn we toegewijd aan het leveren van officiële EU-gecertificeerde noodverlichting producten die voldoen aan alle vereiste veiligheidsnormen.

Verschillende soorten Noodverlichting

We bieden een breed scala aan verlichtingsopties, waaronder anti-paniekverlichting, LED noodverlichting, opbouw noodverlichting, en inbouw noodverlichting.

Het ontwerp van onze hangende noodverlichting is niet alleen functioneel, maar voegt ook esthetisch toe aan de ruimte. Onze LED inbouw noodverlichting is ontworpen om naadloos te integreren in uw plafond voor een gladde en professionele uitstraling, terwijl het ook aan alle noodverlichtingsnormen voldoet.

Aankoop en Levering

Bij NoodverlichtingXL proberen we het koopproces zo eenvoudig mogelijk te maken, met duidelijke verzend- en bestelinformatie en advies over onze garantie. Als je vragen hebt over onze producten, verwachten we graag van je op onze contactpagina.

Voor advies over verlichtingsoplossingen en het juiste gebruik van LED-lampen, bekijk onze LED-lampen adviespagina.