Waar dient overal noodverlichting te hangen?

Optimale locaties voor officiële noodverlichting

Het belang van noodverlichting voor de veiligheid van personen in gebouwen kan niet worden onderschat. De juiste ontwerpen van LED noodverlichting op de juiste locaties zorgen er bij mogelijke gevaren voor dat mensen veilig het gebouw kunnen verlaten.

Inbouw noodverlichting bij uitgangen

Bij elke uitgang is het van cruciaal belang om inbouw noodverlichting te hebben. Of je nu kiest voor opbouw of inbouw, het doel blijft hetzelfde: de uitgang duidelijk en onmiskenbaar zichtbaar maken in situaties met weinig of geen licht. Op die manier garandeer je de veiligheid van de aanwezigen. Neem contact met ons op via onze contactpagina voor meer informatie over onze inbouwverlichtingsproducten.

Noodverlichting langs vluchtroutes

Om in het donker de weg te vinden zijn onze vluchtrouteverlichtingen de ideale keuze. Zeker in complexe gebouwen met veel gangen en splitsingen is het cruciaal om een duidelijke looproute aan te geven. Hier kan een vluchtroute-aanduiding ook handig zijn.

Noodverlichting bij trappen en obstakels

Trappen kunnen in het donker bijzonder gevaarlijk zijn. Goede verlichting is hier dus essentieel. Maar ook bij obstakels is verlichting van belang. Denk aan brandblussers, EHBO kits en andere noodvoorzieningen. Voor al deze locaties hebben wij bij NoodverlichtingXL de ideale officiële noodverlichting in ons assortiment.

Kies voor kwaliteit en service

Met onze uitgebreide garantie op onze producten, snelle levertijden en uitstekende klantenservice, ben je verzekerd van topkwaliteit. Van opbouw noodverlichting tot hangende noodverlichting, en van inbouw tot LED noodverlichting toebehoren, wij hebben wat je zoekt. Bestel nu en maak gebruik van onze snelle verzending en bestelling service.

Neem de tijd om te lezen over het belang en de voordelen van LED lampen op onze LED lampen advies pagina. Voor algemene vragen of advies op maat, neem gerust contact met ons op.