Wie mag een noodverlichtingsinstallatie installeren?

Wie mag een noodverlichtingsinstallatie installeren?

De installatie van een noodverlichtingsinstallatie is een belangrijke taak die bijdraagt aan de veiligheid in gebouwen. Het is van essentieel belang dat deze installatie wordt gedaan door een gekwalificeerd en ervaren installateur die voldoet aan de wettelijke eisen. NoodverlichtingXL schrijft voor dat elke installateur juiste kennis en vaardigheden moet hebben. Die moeten in staat zijn om het installatieproces vakkundig en volgens de geldende normen uit te voeren.

Installateur volgens de NEN 1010 voorschriften

Onze installateurs bij NoodverlichtingXL werken volgens de voorschriften uit het normblad NEN 1010. Dit normblad bepaalt de veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties. Deze vereisten waarborgen dat de installatie correct wordt uitgevoerd met de juiste apparatuur.

Inspectiecertificaat bij noodverlichting

De installatie van noodverlichting is geen eenmalige taak. Het is ook belangrijk om deze apparatuur regelmatig te inspecteren om te garanderen dat het systeem goed werkt in geval van een noodsituatie. Daarom moet elke installatie worden opgeleverd met een inspectiecertificaat dat stelt dat de installatie correct is uitgevoerd en naar behoren werkt.

Officiële EU gecertificeerde noodverlichting producten

Bij NoodverlichtingXL, nemen we de kwaliteit en veiligheid van onze producten zeer serieus. Daarom leveren wij alleen officiële EU gecertificeerde noodverlichting producten. Of je nu kiest voor onze opbouw noodverlichting, inbouw noodverlichting of anti-paniekverlichting, je kunt rekenen op producten van de hoogste kwaliteit.

Contact en garantie

Heb je vragen over de installatie van noodverlichting of wil je meer weten over onze producten? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Bovendien bieden wij een garantie op al onze producten, wat een extra zekerheid biedt voor onze klanten.