Welke wetgeving is van toepassing op noodverlichting pictogrammen in openbare gebouwen

Officiële Noodverlichting: Wet- en Regelgeving

De veiligheid van uw werknemers en bezoekers in openbare gebouwen is cruciaal. Het is daarom van belang dat u conform de voorgeschreven wet- en regelgeving handelt. Eén van die vereisten betreft de noodverlichting in uw gebouw. Bij NoodverlichtingXL vindt u de Officiële Noodverlichting die voldoet aan de strenge eisen van de wet.

Arbowet en Noodverlichting

De Arbowet stelt hoge eisen aan de veiligheid en gezondheid van werknemers en bezoekers in openbare gebouwen. In het kader van deze wet bent u verplicht om noodverlichting en noodverlichting pictogrammen aan te brengen. Deze hulpmiddelen dragen bij aan de veiligheid in geval van calamiteiten. Ontdek de collectie noodverlichting bij NoodverlichtingXL.

Noodverlichting volgens Bouwbesluit en NEN-EN-ISO 7010-norm

Noodverlichting pictogrammen moeten voldoen aan de zaakvoorwaarden in het Bouwbesluit en de NEN-EN-ISO 7010-norm. Deze normen en voorwaarden beschrijven o.a. welke veiligheidssymbolen en kleuren gebruikt moeten worden bij noodverlichting pictogrammen. Voor een uitgebreid overzicht van noodverlichting en vluchtrouteaanduiding die voldoet aan deze normen en voorschriften, bezoek onze pagina over vluchtrouteaanduiding bij NoodverlichtingXL.

Officiële Noodverlichting bij NoodverlichtingXL

Als u op zoek bent naar noodverlichting die voldoet aan alle wetten en voorschriften, kijk dan verder dan NoodverlichtingXL. Wij bieden een breed scala aan noodverlichting, van opbouw noodverlichting tot inbouwnoodverlichting en van anti-paniekverlichting tot vluchtrouteverlichting. Ontdek het complete assortiment op onze website.

Officiële Noodverlichting kopen bij NoodverlichtingXL

Het is belangrijk te weten dat alle noodverlichting van NoodverlichtingXL volgens de EU-normen wordt gecertificeerd. Hiermee voldoen onze producten aan de hoogste eisen van kwaliteit en veiligheid. Als u wilt weten hoe u noodverlichting kunt bestellen, bezoek dan onze verzend- en bestelpagina. Heeft u vragen over onze producten of diensten, dan kunt u gebruik maken van de contactpagina.