Welke soorten noodverlichting zijn er?

Ontdek de verschillende soorten noodverlichting bij NoodverlichtingXL

Bij NoodverlichtingXL bieden we een breed scala aan noodverlichting, elk ontworpen om u te helpen bij verschillende noodsituaties. Met onze officiële EU-gecertificeerde noodverlichting producten, zorgt u voor optimale veiligheid in uw gebouw.

Verschillende typen noodverlichting: Vluchtwegaanduiding en Vluchtwegverlichting

Vluchtwegaanduiding is een soort noodverlichting die altijd brandt. Deze verlichting is essentieel om de vluchtwegen en uitgangen in uw gebouw aan te geven. Bekijk ons assortiment vluchtwegaanduiding voor de perfecte oplossing voor uw pand.

Vluchtwegverlichting, aan de andere kant, gaat alleen aan bij stroomuitval. Deze verlichting helpt mensen om veilig een gebouw te verlaten tijdens een noodgeval. Blader door onze uitgebreide keuze aan vluchtwegverlichting en zorg voor maximale veiligheid in uw gebouw.

Voorkom panieksituaties met Anti-paniekverlichting en veilige Werkplekverlichting

In een noodgeval kan paniek snel toeslaan. Onze anti-paniekverlichting gaat aan bij stroomuitval en helpt mensen om de juiste uitgangen te vinden en de situatie veilig en kalm te navigeren.

Werkplekverlichting is specifiek ontworpen voor werkplekken met een verhoogd risico. Mocht er een stroomuitval optreden, dan helpt deze verlichting mensen om gevaarlijke processen veilig af te sluiten. Neem een kijkje bij ons aanbod van werkplekverlichting.

Kies tussen centraal en decentraal gevoed noodverlichtingssystemen

Bij NoodverlichtingXL bieden wij zowel decentrale als centrale gevoede noodverlichtingssystemen aan. De keuze tussen deze systemen hangt af van de specifieke eisen en omstandigheden van uw gebouw. Neem contact met ons op en ons deskundig team helpt u het meest geschikte systeem voor uw pand te kiezen.

Bekijk onze uitgebreide selectie noodverlichting

Of u nu op zoek bent naar LED-noodverlichting, inbouw-noodverlichting of opbouw-noodverlichting, bij NoodverlichtingXL hebben we precies wat u nodig heeft. Alle onze noodverlichting producten zijn EU-gecertificeerd, voor uw gemoedsrust. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide selectie en zorg voor optimale verlichting en veiligheid in uw gebouw.