LED Noodverlichting

LED noodverlichting

Bescherm jezelf en anderen in tijden van nood met onze officiële, EU gecertificeerde LED Noodverlichting. Deze 3w opbouw en inbouw noodverlichting is absoluut onmisbaar in situaties waar het licht zomaar uit kan gaan, zoals bij stroomuitval. Uitgerust met een sensor en testknop, maak je geen zorgen meer om veiligheid tijdens dit soort calamiteiten. Het led armatuur zorgt voor een betrouwbare, functionele én energiezuinige verlichting, ideaal voor nooduitgangen. Met een vermogen van 3 watt, biedt deze LED verlichting maximale veiligheid met minimaal energieverbruik.

Noodverlichting voor elk gebouw

Of je nu LED Noodverlichting nodig hebt voor een groot kantoorpand, een kleine winkel of thuis, NoodverlichtingXL biedt een ruim assortiment noodverlichtingsarmaturen. Van modern design tot klassieke uitstraling, maar altijd met IP65 waterdichte behuizing voor optimale veiligheid.

Opbouw LED Noodverlichting

Op zoek naar eenvoudige, maar efficiënte opbouw noodverlichting? Overweeg dan onze opbouw LED noodverlichting. Deze armaturen zijn ideaal waar inbouw uitdagend of niet mogelijk is. Beschikbaar in diverse lumen varianten voor de gewenste lichtopbrengst.

Inbouw LED Noodverlichting

Voor een strakke, discrete look is onze inbouw LED Noodverlichting een uitstekende keuze. Onze inbouw LED Noodverlichting met 3-uurs accu blijft betrouwbaar branden, zelfs als de stroom uitvalt.

Officiële Noodverlichting met betrouwbare accu

Al onze noodverlichting producten zijn voorzien van een accu die minimaal 3 uur blijft branden. Zo ben je verzekerd van een veilige omgeving, ongeacht de duur van de stroomuitval.

Ervaar onze extra service

Bij NoodverlichtingXL geniet je niet alleen van hoogwaardige producten. We bieden ook een uitstekende service. Profiteer van onze snelle levering en gratis retourneren binnen 30 dagen. Daarnaast bieden we een garantie van 5 jaar op onze LED Noodverlichting. Meer informatie lees je op onze garantiepagina.

Kies voor milieu én portemonnee

Met LED verlichting kies je voor een zuinige en duurzame oplossing. Het is niet alleen goed voor het milieu, LED verlichting is ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee. LED noodverlichting heeft een langere levensduur en een laag energieverbruik. Ontdek meer over de voordelen van LED in ons LED lampen advies.

Meer dan alleen verlichting

Naast noodverlichting vind je bij ons ook allerlei toebehoren zoals pictogrammen voor een duidelijke vluchtwegaanduiding. Verder bieden we Anti-Paniekverlichting. Onze LED Noodverlichting beschermt je in tijden van stroomuitval en bevordert de veiligheid in je gebouw. Voor vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op.

Veel gestelde vragen over LED Noodverlichting

Wat zijn de voordelen van inbouw LED noodverlichting?

De inbouw LED noodverlichting is energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. Het heeft ook een lange levensduur, meestal met een fabrieksgarantie van 3 jaar of meer. Bovendien zorgen deze verlichtingsarmaturen voor voldoende lichtbron in geval van een stroomstoring.

Wat is opbouw LED noodverlichting en hoe werkt het?

Opbouw LED noodverlichting is een type verlichtingsarmatuur die op het oppervlak van een wand of plafond is gemonteerd, in tegenstelling tot inbouw verlichting die in het oppervlak is verzonken. Deze verlichting maakt gebruik van LED-technologie, wat energiebesparend is en zorgt voor een helder, consistent licht.

Waarom hebben LED noodverlichtingen pictogrammen?

Pictogrammen op LED noodverlichting zijn bedoeld om veilige vluchtwegen aan te geven in geval van een noodsituatie. Deze pictogrammen zijn universeel en gemakkelijk te begrijpen, waardoor mensen snel en veilig kunnen evacueren.

Is er een verschil tussen 2w en 3w LED noodverlichting?

Ja, het verschil heeft te maken met het energieverbruik en de helderheid van het licht. Een 3w LED noodverlichting is helderder maar verbruikt iets meer energie dan een 2w verlichting.

Waarvoor dient een sensor in LED noodverlichting?

Een sensor in LED noodverlichting detecteert wanneer de stroom uitvalt. In zo'n geval schakelt de sensor de noodverlichting in, waardoor de uitgangen en vluchtwegen verlicht blijven.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een LED noodverlichtingsarmatuur?

Bij het kiezen van een LED noodverlichtingsarmatuur moet u letten op de brandduur van de noodaccu, de helderheid van het licht (uitgedrukt in lumen), de levensduur van de LED (vaak uitgedrukt in garantietermijn), de aanwezigheid van een autotest functie en uiteraard de prijs.

Wat betekenen de termen IP65 en 280 lm op een LED noodverlichtingsarmatuur?

IP65 betekent dat het armatuur stofdicht is en tegen waterstralen kan. 280 lm (lumen) is de eenheid voor de totale hoeveelheid zichtbaar licht die wordt uitgestraald, hoe hoger het aantal lumen, hoe helderder de lamp.

Wat is een bulkhead LED noodverlichting?

Een bulkhead LED noodverlichting is een robuuste en duurzame verlichting die aan de muur of het plafond kan worden bevestigd. Het wordt vaak gebruikt in commerciële en industriële omgevingen vanwege zijn hoge lichtopbrengst en duurzaamheid.

Wat bedoel je met LED plafonnière?

Een LED plafonnière is een type verlichting dat aan het plafond wordt bevestigd. Het wordt vaak gebruikt voor algemene verlichting in binnenruimtes. In het geval van noodverlichting, licht het op om de vluchtweg duidelijk te markeren tijdens een stroomuitval.

Wat betekent de term 'autotest' bij LED noodverlichting?

'Autotest' bij LED noodverlichting betekent dat de verlichting automatisch periodieke functionele tests uitvoert om te controleren of de verlichting correct werkt. Dit is een belangrijke functie voor de veiligheid omdat het ervoor zorgt dat de noodverlichtingsapparatuur altijd klaar is voor gebruik in geval van nood.