Kan LED noodverlichting op een bestaand lichtnet worden aangesloten?

Kan LED noodverlichting op een regulier lichtnet worden aangesloten zonder aanpassingen?

U vraagt zich wellicht af: Kan LED noodverlichting direct op een bestaand lichtnet worden aangesloten? Het antwoord is ja. Onze officiële LED noodverlichting kan zonder enige problemen worden geïntegreerd met een bestaand 220V/230V lichtnet. Een aanpassing aan het lichtnet is niet nodig.

Eenvoudige vervanging van conventionele noodverlichting

De overgang naar LED verloopt naadloos als u reeds TL armaturen gebruikt. Het enige wat u hoeft te doen is de oude starter vervangen door een LED starter. Met onze LED-noodverlichtingsaccessoires is dit een fluitje van een cent.

Een-op-een vervanging van HF TL armaturen en spaarlampen

Voor HF TL armaturen en spaarlampen geldt dat de LED-lampen een-op-een vervangbaar zijn. Het enige waarop gelet moet worden is de fitting en de gewenste lichtkleur.

Doordachte keuze bij halogeen spots

Als u halogeen spots wilt vervangen door LED-verlichting, is het belangrijk om het juiste voltage te kiezen (12V of 220V). Wij leveren in onze LED-verlichting gids handige tips en adviezen om u hierbij te helpen.

Installatie- en aansluittips voor uw LED noodverlichting

De installatie en aansluiting van onze LED noodverlichting is doorgaans erg eenvoudig. Handleidingen en instructievideo's helpen u stap voor stap door het proces. Heeft u onverhoopt toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Onze Officiële Noodverlichting garandeert veiligheid

Naast de eenvoudige installatie is het vooral belangrijk dat noodverlichting doet wat het moet doen in geval van nood. Onze Officiële Noodverlichting schakelt binnen 15 seconden in bij stroomuitval en blijft minimaal 60 minuten branden met een lichtopbrengst van minimaal 1 lux. Hierbij voldoen we aan de Europese normen en bieden we zekerheid in kritieke situaties.

Officiële Noodverlichting voor al uw ruimtes

Ongeacht uw behoefte - of het nu gaat om anti-paniekverlichting, inbouw- of opbouw noodverlichting - u vindt het in ons uitgebreide assortiment van officiële noodverlichtingsproducten.