fbpx

Veilig Betalen

  Veilig Betalen

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Alle betalingen gebeuren daarom binnen een beveiligde betaalomgeving, verzorgd door Sisow Payment Innovations.

Hoe werkt betalen bij NoodverlichtingXL?

 1. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst kiest u bij de betaalopties voor een van onderstaande betaalwijzen.
 2. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de beveiligde omgeving waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling.
 3. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en uw bestelling wordt door ons verwerkt.
 4. U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling en betaling.

iDeal

Met iDeal kunt u veilig, gemakkelijk en snel uw gedane bestelling bij NoodverlichtingXL.nl afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door uw eigen bank).

Met internet bankieren kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal wordt ondersteund door:

 • ABN AMRO
 • ASN Bank
 • bunq
 • ING
 • Knab
 • Moneyou
 • Rabobank
 • RegioBank
 • SNS
 • Svenska Handelsbanken
 • Triodos Bank
 • Van Lanschot

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van iDeal.

Sofort Banking

Sofort Banking is een populaire betaalmethode uit Duitsland, die inmiddels in meerdere Europese landen beschikbaar is. U kunt binnen de beveiligde Sofort omgeving uw bankgegevens invullen, waarna de betaling wordt overgemaakt.

Sofort Banking heeft een integratie met vrijwel alle grote banken en vrijwel alle soorten rekeningen. Het is niet nodig om een account aan te maken of een virtuele portefeuille als Paypal aan te houden, zodat het hele betalingsproces op een snelle, veilige en makkelijke manier doorlopen kan worden. Door een succesvolle authenticatie in meerdere stappen, dus inloggen en overschrijving bevestigen met uw gegevens en codes voor Internetbankieren, is het betalen met SOFORT veiliger dan transacties met de creditcard of via een e-wallet.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Sofort Banking.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact is de bekendste betaalmethode in België. Er wordt gebruik gemaakt van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen.

Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt om online mee te winkelen. Bancontact is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Bancontact verreweg de grootste manier van betalen in België. Met het beschikbaar maken van een gekoppelde app voor mobiele apparaten is de populaiteit en het gemak alleen maar toegenomen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Bancontact.

Creditcard

Bij ons kun je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express.
Wanneer je kiest voor direct betalen, krijg je in de kassa de optie om ’betalen met creditcard’ aan te vinken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (deze staat vaak op de achterkant van de creditcard). In sommige gevallen wordt je gevraagd een extra wachtwoord of e-code in te vullen. Wij versturen de gegevens naar de creditcardmaatschappij.

Terug naar de klantenservice pagina